nieuws

Innovam traint technici van Lamborghini

Ondernemen 559

Innovam gaat technici en verkopers van Lamborghini trainen. Lamborghini en Innovam hebben hiervoor een meerjarige samenwerkingsovereenkomst getekend. Innovam gaat de wereldwijde sales- en aftersalestrainingen en bijhorende certificering van dealermedewerkers verzorgen.

Innovam traint technici van Lamborghini
De Lamborghini Aventador S.

De trainingen van Innovam voor de Lamborghini-technici en verkopers richten zich op de Lamborghini Aventador S en de Huracán Performante. Alleen de hoogst opgeleide en ervaren technici zijn door Lamborghini aangewezen om aan deze producten te mogen werken.

Medio april dit jaar verzorgt Innovam de benodigde trainingen voor deze nieuwe modellen.  De lokale servicemedewerkers in de markten waar het merk actief is beschikken daarmee over de vereiste kennis. In mei worden vervolgens de verkoopadviseurs getraind.

Lamborghini Huracán Performante

De machinekamer van de Lamborghini Huracán Performante.

Naast het uitrollen van klassikale trainingen worden wereldwijd diverse online mogelijkheden ingezet om dealermedewerkers te trainen. Dealers kunnen gebruik maken van een groeiend aantal Web Based Trainingen (WBT’s). Die worden aangevuld met de inzet van instructievideo’s en een Augmented Reality App (AR).

Innovam trainingen voor Lamborghini SUV

Medio 2018 presenteert Lamborghini een nieuwe SUV. Die auto moet een nieuwe groep klanten naar de showrooms lokken. Innovam is al gestart met het inventariseren van de trainingsbehoefte rondom de lancering van dit nieuwe model. Doel is de wereldwijde dealerorganisatie klaarstomen voor de introductie van de SUV.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels