nieuws

Doyen Auto neemt AD-activiteiten PartsPoint in België over

Ondernemen 764

Doyen Auto, onderdeel van de Autodis Group), neemt de AD-activiteiten van PartsPoint in België en Luxemburg over. AD in België en Luxemburg krijgt dan meteen een nieuwe naam: Autodistribution Belux.

Doyen Auto neemt AD-activiteiten PartsPoint in België over

Met de overname van de AD-activiteiten van PartsPoint in België en Luxemburg is ‘een belangrijk klantenbestand in de sector van de auto-onderdelendistributie en garage-uitrusting gemoeid’, zegt Doyen Auto.

Auguste Amieux, algemeen directeur van Doyen Auto :“Wij zijn zeer verheugd met de acquisitie van Autodistribution Belux. Daarmee krijgt Doyen een belangrijke vertegenwoordiging in het noorden van België met een groot marktpotentieel. De overname van Autodistribution Belux past in de internationale ontwikkeling die de Autodis Group doormaakt, waarmee het zijn leidende positie in de sector versterkt”.

‘Focussen op Brezan België na verkoop AD-activiteiten aan PartsPoint Group’

Cor Baltus, CEO PartsPoint Group: “De automotive aftermarket blijft een belangrijke strategische pijler voor de AutoBinck Group, waaronder PartsPoint Group valt. De verkoop van de AD-activiteiten in België biedt ons de mogelijkheid ons meer te focussen op onze activiteiten met Brezan België, teneinde deze formule nog sterker te maken. De recente overname van Distri Pieces Auto in Luik en Jemeppe-Sur-Meuse onderschrijven deze ambities. In Nederland blijft de situatie ongewijzigd”.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels