nieuws

Online occasions inkopen met Mobile Bidding

Ondernemen 500

Autorola heeft op Mobile Bidding geïntroduceerd. Hiermee kan iedere occasioninkoper, waar hij zich ook bevindt, snel en makkelijk de gewenste auto’s inkopen door te bieden op de online veilingen van Autorola.

Online occasions inkopen met Mobile Bidding

“Het enige wat de koper hiervoor nodig heeft is een internetverbinding (WiFi of 4G) en een smartphone of tablet. Om ervoor te zorgen dat geen auto aan de aandacht ontsnapt, kan iedere bieder alerts instellen. Hiermee krijgt hij voor iedere auto een waarschuwing per e-mail en/of sms wanneer de auto’s, waar hij interesse in heeft, bijna van de veiling aflopen en wanneer ze overboden zijn. Geen auto ontsnapt zo meer aan de aandacht”, zegt Autorola.

Mobile Bidding is nu live in 12 Autorola-landen, de andere 6 Europese landen volgen in de komende maanden. “Hiermee is het dus voor bieders ook mogelijk om Mobile Bidding te gebruiken bij het kopen van buitenlandse auto’s”, zegt Autorola.

Aandeel verkochte auto’s via Mobile Bidding verdubbelt

In de eerste 2 maanden zag Autorola het aandeel van verkochte auto’s via Mobile Bidding verdubbelen. “De verwachting is dat dit aantal nog veel harder gaat stijgen, omdat er veel vraag is geweest van de kopers. Cijfers laten zien dat met name de kleinere nationale en internationale gespecialiseerde bedrijven de beste prijs betalen voor auto’s. Vaak heeft de eigenaar meerdere rollen, naast het inkopen en verkopen van occasions, hebben ze ook vaak een werkplaats die ze aansturen of zelf erin meewerken. Hierdoor misten ze regelmatig de auto’s waar ze interesse in hadden. Mobile Bidding lost dit probleem nu op”, aldus de veilingaanbieder.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels