nieuws

Sergoyne spreekt: inspiratie van coaches uit de wielersport

Ondernemen 892

Opleidingscentrum Sergoyne Diagnostics uit Wolvertem trapt het najaar van start, met tal van nieuwe trainingen, extra events, en inspiratiesessies.

Sergoyne spreekt: inspiratie van coaches uit de wielersport
Jeroen Vertongen aan de helpdesk

Jeroen Vertongen: ‘We merken dat onze klanten en cursisten steeds meer behoefte hebben aan inspiratie en motivatie om straffer te gaan ondernemen. Met de huidige veranderende tijden in de automobielsector, zoeken onze klanten naar een houvast, welke hen kan begeleiden.” Daar speelt Sergoyne met een zeer uitgebreid programma in het najaar erg op in.

Het programma van de lezing van Sergoyne spreekt.

Het programma van de lezing van Sergoyne spreekt.

Op 5 oktober halen ze topcoach achter de succesvolle ex-wielrenner Sven Nys, Paul Van Den Bosch, naar hun evenement, Sergoyne Spreekt. Immers ondernemers, kunnen heel veel leren uit de topsport! Doelen stellen, uitdagingen aangaan, omgaan met de concurrentie, …

Paul Van Den Bosch vult de avond zeer inspirerend in.

In het voorprogramma komt ook Jeroen Vertongen zelf nog aan het woord. Hij zal zijn visie op de werkplaats van de toekomst voorstellen. Achteraf kan er uitgebreid aan netwerking gedaan worden, onder garage-ondernemers.

Inschrijven kan via de website van Sergoyne.

Reageer op dit artikel