nieuws

PSA-dealers in Spanje sturen CitNOW werkplaatsvideo’s naar de klant

Ondernemen 966

De aftersales afdelingen van alle dertig Peugeot, Citroën en DS-dealers van PSA Groep Spanje gaan aftersalesvideo’s naar hun klanten sturen met videotechnologie van CitNOW. Met CitNOW videotechnologie kunnen aftersales afdelingen video’s maken en naar klanten sturen om ze de staat van hun auto en eventueel meerwerk te laten zien.

PSA-dealers in Spanje sturen CitNOW werkplaatsvideo’s naar de klant

De klant wordt met een e-mail of SMS geattendeerd dat er een video voor hem klaar staat. Nadat de klant de video bekeken heeft, kan hij het meerwerk in de speciale app digitaal goed- of afkeuren.

Pilot met CitNOW

Voorafgaande aan de integratie van CitNOW heeft PSA een pilot gedraaid in twee dealerbedrijven. Volgens de Spaanse PSA-directeur Alfredo Vila is het systeem waardevol voor zowel het eigen PSA netwerk als voor de klanten van de dealers. “CitNOW is een volgende stap in de digitalisering van onze merken. Door de digitalisering is de dealer transparanter naar de klant, die op zijn beurt weer meer vertrouwen in de dealer krijgt en zich daar vervolgens beter op zijn gemak zal voelen.”

Digitale transformatie autobranche

Volgens CitNOW Iberia-directeur Manuel de la Guardia kiezen autofabrikanten steeds vaker voor videotechnologie-oplossingen vanwege het gebruiksgemak en het resultaat. “Het verhoogt de klantevredenheid en verkoopactiviteiten en draagt bij aan de digitale transformatie van de autobranche.”

Reageer op dit artikel