nieuws

Wie wordt de winnaar van de “AMT mee op vakantie” actie?

Home 3697

De zomervakantie zit er voor menigeen op, net als onze ‘AMT mee op vakantie’-fotoactie. Hierbij maakte je kans om de door Sonic beschikbaar gestelde power pack ter waarde van € 229,- te winnen. We hebben ontzettend veel inzendingen binnengekregen. Maar nu? Wie wordt de winnaar?

Wie wordt de winnaar van de “AMT mee op vakantie” actie?
Winnaar van 2015 ‘AMT mee op vakantie’-fotoactie: Jurriën Ter Haar

We hebben foto’s ontvangen vanuit alle hoeken van de wereld. Van het strand in Bali tot onder de brug op de zaak. Allemaal mooie foto’s met een even zo mooi verhaal. Wij hebben een top-6 samengesteld en nu is de volgende stap aan jullie: laat collega’s, vrienden en familie stemmen en de foto met de meeste stemmen wint. Iedereen mag stemmen op zijn of haar favoriete foto!

De winnaar wordt 22 september bekend gemaakt in het blad en op AMT.nl.

Stemmen kan tot maandag 11 september 12.00 uur.

UPDATE: We krijgen melding dat de stemmen niet goed verwerkt worden. Hier kijken wij naar, voor nu is stemmen even niet mogelijk. Zodra dit weer mogelijk is laten wij dit weten. Met vriendelijke groet, AMT Redactie.

UPDATE: Inmiddels kan er weer gestemd worden. Vanwege de problemen met de vorige poll hebben we de deadline verschoven van aanstaande vrijdag naar maandag 11 september tot 12.00u. Met vriendelijke groet, AMT Redactie.


amt mee op vakantie

De portable power pack van Sonic is sterk genoeg om een auto met lege accu te starten

Reageer op dit artikel