nieuws

Inschrijving AMT Live 2017 geopend. Wat kom jij leren?

Home 1497

Veertig partners tot nu toe, uitverkochte kennissessies van partners en weer een spetterend programma demonstraties en wedstrijden. Op 15 en 16 november starten we met de zesde editie van hét kennisevenement AMT Live in Autotron Rosmalen. En dat alles volgens het bekende recept.

Inschrijving AMT Live 2017 geopend. Wat kom jij leren?
Het recept van AMT Live blijft hetzelfde. Meer dan twintig kennissessies, aangevuld met wedstrijden en demonstraties. Mis het niet!

Wie AMT Live eerder heeft bezocht kent het recept. Geen enorme beursvloer met standhouders. Nee, AMT Live is interactief. Vier kennissessiezalen waarin interessante en erg leerzame kennissessies van een half uur worden gehouden door de partners van AMT Live en ook het AMT-theater ontbreekt natuurlijk niet. Wat hebben we dit jaar voor in petto?

Meer en meer partners om mee te sparren

Inlaattraject verontreinigd? Tunap biedt een reinigingsmethode met granulaatkorrels. De medewerkers laten je zien hoe het werkt.

Ook dit jaar is Tunap van de partij. Vorig jaar toonden ze hoe je de inlaat middels granulaatkorrels reinigt.

Ook dit jaar vind je ze terug op AMT Live. Fabrikanten als Waeco, Monroe, NTN-SNR en Gates. Maar ook leveranciers van gereedschappen, olie en equipment ontbreken niet. Denk aan Kroon-Oil, Beta, Sonic, SP Tools, Mectec. En op zoek naar nieuwe diagnoseapparatuur? Loop langs bij AA-Equipment, DiagnosES, Delphi, Hella of Jifeline. Tot slot toe aan training of opleiding? Han Automotive, GMTO, Automotive Academy en OOMT zijn weer van de partij.
Om ze allemaal te noemen wordt wat veel, dus kijk vooral even op www.amtlive.nl. In oktober stellen de partners zich aan je voor en doen ze uit de doeken wat je bij hen kan leren op ons kennisevenement.

Diverse kennissessies

Op AMT Live verzorgen de partners ieder een spetterende kennissessie van een half uur. Tijdens zo’n sessie praat de partner je bij over de actuele ontwikkeling in zijn specialisatie. Geen verkooppraatje, nee echt inhoudelijk. Dicht bij de praktijk. Daarnaast verzorgt AMT zelf ook enkele sessies. En goed nieuws, de achttien beschikbare kennissessies voor partners zitten helemaal vol! De onderwerpen maken we ook in oktober bekend. Vanuit AMT verzorgen we nog eens zes kennissessies. Zowel ondernemen gericht als technisch. De invulling daarvoor wordt hard aan gewerkt maar reken opnieuw op bijzonder leerzame onafhankelijke sessies.

Volop wedstrijden, doe je mee?

Jesse Sassen is Autotechnicus van de toekomst, maar ook Bob van ­Driessche, Rob Cornelissen en Mike Verstegen gaan niet met lege handen naar huis.

Jesse Sassen is Autotechnicus van de toekomst, maar ook Bob van ­Driessche, Rob Cornelissen en Mike Verstegen gaan niet met lege handen naar huis.

De komende weken informeren we je via AMT.nl en amtlive.nl over de andere onderwerpen van de in totaal vierentwintig kennissessies. Naast diverse kennissessies is ook op de kennisvloer en op de AMT-stand genoeg te beleven. Van een storing oplossen op de AMT Diagnose Boot Camp-stand, tot in gesprek met de redactie over het vakblad en ons Garageforum.

Ook dit jaar is weer de finale van Autotechnicus van de Toekomst te volgen op AMT Live. En dit jaar voegen we er ook nog een Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst-finale aan toe. Binnenkort lees je daar meer over, of kijk op www.autotechnicusvandetoekomst.nl.

 

AMT Pitstop Challenge

Wil je zelf ook mee doen aan een wedstrijd? Volgende week maken we de details bekend over de AMT Pitstop Challenge! Zorg in ieder geval dat je spieren warm zijn, zowel op AMT Live als in de komende twee maanden, want jij en je team moeten aan de slag! Een kleine sneakpreview van de ‘making of’ van de promovideo zie je hieronder. De video volgt volgende week.

De AMT-redactie in actie op het TT-Circuit van Assen. Doel? Een gave promo-video opnemen.

 

Wat wil jij leren?

Op dit moment leggen de AMT-partners de laatste hand aan hun kennissessies. Maar wellicht zien zij of wij nog iets over het hoofd. Is er een onderwerp waar jij meer over wil weten? Waarvoor jij absoluut naar AMT Live komt? Laat het ons weten! Je kunt reageren onder dit artikel of via een e-mail naar amt@vakmedianet.nl

Nog meer AMT Live

Niet even meer helder wie de aangesloten partners zijn en wat je bij hen kan leren en beleven? Het actuele overzicht vind je altijd op www.amtlive.nl. Naast eerder genoemde partners zijn op dit moment ook aangesloten: Beta, Doyen, Carsystems, Carlock Systems, Febi, Arniepol, Tunap, Wieberdink, Arnott Europe, Gedore, Hefrugverlichting.com, ACtronics, De Sutter, Ruildelen.nl, WD-40, Kent, Berner en VWE.

Nog eens terugkijken op vorig jaar? Kijk dan het fotoverslag hier terug. Of natuurlijk de terugblikvideo hieronder:

Schrijf je gratis in!

AMT Live vindt plaats op 15 en 16 november op Autotron Rosmalen. Op beide dagen zijn de deuren geopend van 13.30 uur tot 21.00 uur. Schrijf je vandaag nog gratis in. We zien je graag op AMT Live 2017 te Autotron Rosmalen!

De partners van AMT Live 2017 tot nu toe

De partners van AMT Live 2017 tot nu toe

 

Reageer op dit artikel