nieuws

Storingzoeken aan een Kangoo, een Ducato en een A6

Home 1455

Hoe haal je het maximale uit Renault Infotech? Wat ging er mis bij een Fiat Ducato met foutcode op de gasklep? Wat veroorzaakt de startproblemen van een Audi A6? Waarom hebben Subaru CVTs een ketting en geen duwband? Hoe haal je meer omzet uit accuservice? En wil jij je gereedschapswagen aanvullen met een Snap-on-oliekeerringset ter waarde van € 39,-? Of zelf oefenen met storingzoeken op de online simulator van Electude?

Storingzoeken aan een Kangoo, een Ducato en een A6
Snap-on oliekeerring demonteerset. Mooi spul. Nog drie vragen verwijderd van jouw gereedschapskist…

Eind vorige week viel hij op de mat: AMT7/8. Alle onderwerpen uit de inleiding hierboven en nog heel wat meer komt erin aan bod. Maar sommige dingen kunnen we nu eenmaal niet in ons vakblad kwijt. Wat zou je denken van video’s bijvoorbeeld? Of van gerelateerde artikelen? Hyperlinks werken niet op papier…

 

Het kan wel…

Snap-on oliekeerring demonteerset. Mooi spul. Nog drie vragen verwijderd van jouw gereedschapskist…

Snap-on oliekeerring demonteerset. Mooi spul. Nog drie vragen verwijderd van jouw gereedschapskist…

Voor jouw Handgereedschap Top-3, waarmee je fraai Snap-on-gereedschap kunt scoren, hadden we natuurlijk een bon in AMT 7/8 kunnen maken. Die zou je dan kunnen invullen, dan op zoek naar een postzegel en op de bus ermee. Maar eh…, toch maar niet.

AMT plus Voor al deze extra info hebben we immers het AMT Maanddossier. Je vindt er een praktijkvoorbeeld met Renault

Homepage van Renault Infotech. Als je hier bent, dan betaal je al. Maar belangrijker, hoe kun je er storingen mee oplossen?

Homepage van Renault Infotech. Als je hier bent, dan betaal je al. Maar belangrijker, hoe kun je er storingen mee oplossen?

Infotech aan een Kangoo, een Gargeforum-topic dat ingaat op de gasklepproblemen van een Ducato, en één die uitgebreid de startproblemen van een A6 beschrijft. Je vindt er een instructievideo die Subaru’s keuze voor de duwband uitlegt, een whitepaper over accumanagement een online formulier voor je Handgereedschap Top-3 en de weg naar de Electude-simulator.

Annemiek schreef al eerder voor AMT. Via het AMT Maanddossier lees je hoe Pals en Van Tilburg oog hebben voor de vrouw als klant en wat veilingbedrijf BCA voor het autobedrijf kan betekenen.

Annemiek schreef al eerder voor AMT. Via het AMT Maanddossier lees je hoe Pals en Van Tilburg oog hebben voor de vrouw als klant en wat veilingbedrijf BCA voor het autobedrijf kan betekenen.

Kennismaken met Annemiek

Nog niet genoeg? Als je wilt linkt het AMT Maanddossier je ook nog door naar 12 oude vergeelde pagina’s van een wetenschappelijke verantwoord onderzoek naar de kwaliteit van aftermarket oliefilters uit 1987. Én je maakt er kennis met AMT’s nieuwe redacteur…, Annemiek.

Reageer op dit artikel