nieuws

Video: terugkijken op AMT Live 2016

Home 909

Alweer bijna een maand geleden openden we de deuren van Autotron Rosmalen voor de vijfde editie Leren, Beleven en Ontmoeten. Inmiddels zijn de evaluaties binnen en krijgt AMT Live een mooi rapportcijfer van 7,8. Positieve reacties, maar zeker ook verbeterpunten waarmee we aan de slag gaan voor AMT Live 2017. Nog even nagenieten doen we met deze sfeervideo van AMT Live 2016!

Video: terugkijken op AMT Live 2016

De vijfde editie van AMT Live was groter dan ooit. Meer dan zestig partners op de informatievloer, heel veel demonstraties en wedstrijden en natuurlijk het AMT Ontmoetingsplein met gastsprekers als Carlo van de Weijer, Clem Dickmann en afsluiter Rob Kamphues. Toch blijft AMT Live een echt kennisevenement en dat was te zien aan veelal stampvolle kennistheaters. De ruim 1800 bezoekers konden kiezen uit meer dan dertig kennissessies verdeeld over vijf theaters. “Het programma is zo vol, ik heb nauwelijks tijd om langs de partners te gaan” was een van de veel gehoorde reacties. En dat klopt, volgend jaar gaan we kijken hoe we het programma wat meer lucht kunnen geven en het aantal kennissessies weer wat kunnen indammen. Voor nu iedereen bedankt voor de feedback via de evaluatieformulieren. Wij gaan bouwen aan een nog betere AMT Live 2017!

Terugblikken op geslaagd AMT Live 2016

Partners AMT Live

AMT Live kan alleen bestaan dankzij enthousiaste bezoekers én enthousiaste partners. Hieronder vind je de partners nog eens. Weten wat zij op AMT Live hebben laten zien? Je kunt het nog teruglezen via www.amtlive.nl. Tot volgend jaar!

 

Dit waren de partners van AMT Live 2016

De partners van AMT Live 2016 wie Leren, Beleven en Ontmoeten mede mogelijk hebben gemaakt

Reageer op dit artikel