nieuws

AMT Live 2016 is er klaar voor! Jij ook?

Home 1093

Het is zover, na maanden van voorbereidingen openen we vandaag om 13.30 uur de deuren van AMT Live 2016. In een bomvol Autotron Rosmalen kun je komen Leren, Beleven én Ontmoeten in meer dan dertig kennissessies, bij vele demonstraties en natuurlijk op het AMT Ontmoetingsplein. Nog niet ingeschreven? Geen nood, dat kan zowel via de website als bij de deur. Tot straks?

AMT Live 2016 is er klaar voor! Jij ook?
Het AMT Ontmoetingsplein staat centraal op AMT Live. Om 14.00 uur vindt hier de opening plaats. Kom je ook?

De afgelopen maanden presenteerden we de AMT Live-partners, Kennissessies van AMT en de AMT Live-partners, wedstrijden en demonstraties op AMT.nl en in het vakblad. Vandaag gaan we volgas van start in Autotron Rosmalen. Vanaf 13.30 uur ben je van harte welkom. Heb je je al ingeschreven? Mooi, dan zien we je graag in Rosmalen met je e-ticket. Nog niet ingeschreven? Doe dat dan alsnog via www.amtlive.nl en gebruik de code AMT voor gratis toegang. Inschrijven aan de deur is ook mogelijk.

Beleef de toekomst van dichtbij

Naast de verschillende stands op de beursvloer organiseren AMT en de AMT Live-partners diverse leerzame Kennissessies. Het volledige programma van vandaag staat op de AMT Live-website.
Op het AMT Ontmoetingsplein starten we om 14.00 uur met AMT-hoofdredacteur Tom Polman. Na hem vertelt Carlo van de Weijer, director Smart Mobility TU Eindhoven, je hoe de mobiliteitsarena de komende decennia gaat veranderen. Welke gevolgen heeft dat voor de autobranche?
Verder kun je natuurlijk vele demonstraties bijwonen en meedoen aan wedstrijden zoals de TechChallenge. Op het AMT Ontmoetingsplein kun je live een storing oplossen aan de AMT Diagnose Boot Camp-auto en natuurlijk kun je in gesprek met vele trainer en experts. Sla ook zeker de Automotive draait door…-paneldiscussie niet over.

Twitter en Facebook

Wat vind je van AMT Live? En wat heb je geleerd? Deel je mening en ervaring via #AMTLive op Twitter of Facebook. Op onze Facebook-pagina vind je ook het evenement terug waar we geregeld foto’s en updates plaatsen. En als de internetverbinding het toe laat doen we de opening van AMT Live helemaal live op Facebook.

Op beide dagen zijn we geopend tot 21.00 uur. Het adres en routebeschrijving vind je ook terug via www.amtlive.nl.

 

Dit staat op het programma van vandaag, de eerste dag van AMT Live 2016! Dit staat op het programma van vandaag, de eerste dag van AMT Live 2016! Een overzicht van de vele stands in Autotron Rosmalen Een overzicht van de vele stands in Autotron Rosmalen

 

Kennistheater A is een van de vijf theaters waar je kennissessies kan volgen. Kennistheater A is een van de vijf theaters waar je kennissessies kan volgen.

 

De plattegrond van AMT Live 2016. Bij binnenkomst ontvang je uiteraard een handige flyer met plattegrond en programma. De plattegrond van AMT Live 2016. Bij binnenkomst ontvang je uiteraard een handige flyer met plattegrond en programma.

 

Reageer op dit artikel