8 okt 2011

Nieuws

Imbema Rhiwa toont op de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg de schuursystemen van Mirka, de chemische productlijn Im-pro en de poets en polijstproducten van Farécla. Voor de persoonlijke bescherming zijn er nieuwe gelaatsmaskers van Sundström.
001_logistiek-image-AMT30491I01.jpg

De chemische productlijn van Imbema Rhiwa gaat verder onder de naam Im pro en krijgt een frisse uitstraling. Het productgamma bestaat uit lijm en afdichtingmaterialen, roest en geluidwerende producten. De Im pro super fill vullende grondverf is nieuw. De verf is snel en flexibel in gebruik, waardoor het bewerkte oppervlak binnen enkele minuten schuurbaar is. De super fill (in grijs en antraciet) hecht op alle soorten ondergronden (aluminium, staal, kunststof) en werkt met alle laksystemen. Op termijn zullen ook de caramelschijven en de Trimmask onder het Im pro-label leverbaar zijn.

Gold voor schuren

De Gold-schijven van Mirka zijn verbeterd. Door een nieuw soort bestrooiing gaan de schijven tot 25 procent langer mee. De Gold-schuurschijven zorgen door hun latex rug voor een bijzonder mooi egaal oppervlak en de verbeterde korrel zorgt voor een hoge snijkracht. De Gold-lijn van Mirka kan verschillende ondergronden schuren en heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Polijsten met Farécla

Met de polijstmiddelen G6 (droog) en de G12 (waterbasis) heeft Farécla een systeem dat in twee stappen een goed resultaat geeft op alle bestaande autolakken. De G6 Rapid verwijdert schuurkrassen vanaf P1500 en zorgt direct voor een perfecte eindfinish. Met de G12 behoren hologrammen tot het verleden.

Adembescherming van Sundström

Imbema Rhiwa introduceert de halfgelaatsmaskers SR100 van Sundström. Het siliconenmasker is uitgerust met twee uitademventielen. Met een SR510 P3 filter en SR221 voorfilter, garandeert de SR100 een laag drukverschil tussen in en uitademen, dat als comfortabel en minder vermoeiend wordt ervaren. Imbema Rhiwa levert ook volgelaatsmaskers. De SR100 heeft een draagband van textiel.

John Mulder (Redactie AMT)

door John Mulder 8 okt 2011