17 sep 2007

Nieuws

Eenvoudig zelf boren slijpen


Bij intensief gebruik worden boren snel bot. Weggooien is zonde, want de meeste boren kunnen geslepen worden. Met de Drill Doctor-borenslijper klaart u dat klusje eenvoudig zelf en gaan uw kostbare boren veel langer mee.
001_logistiek-image-AMT22868I01.gif

Fabrikant van de Drill Doctor is de Amerikaanse firma ProTool. Het handige slijpmachientje wordt nu ook in Nederland op de markt gebracht door Lintner. In Amerika zijn er al 2 miljoen van verkocht!

De Drill Doctor werkt op 230 Volt en slijpt boren binnen 2 minuten vlijmscherp. Dat kunnen HSS-metaalboren zijn (ook Cobalt en met TIN-coating), van 118 t/m 140 graden, met en zonder splitpoint, maar ook steen- en betonboren. U kunt zich het boren slijpen snel eigen maken met de bijgeleverde demonstratievideo op cd-rom. Er zijn verschillende modellen met prijzen vanaf 149 euro.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

door Redactie AMT 17 sep 2007 laatste update:23 mrt 2011