18 nov 2011

Nieuws

Product Selector van Mobil geeft online olie-advies


Mobil heeft de Product Selector gelanceerd, een online tool op de vernieuwde Mobil-website. De Selector helpt garagebedrijven op eenvoudige wijze de olie te selecteren voor personenauto's.
001_logistiek-image-AMT30615I01.jpg

Mobil blijft producten en ondersteunende diensten ontwikkelen die garagebedrijven helpen de doeltreffendheid van hun bedrijf te verhogen en die hen voorzien van kennis over de voordelen die de Mobil-producten bieden. Door het merk, type en bouwjaar van het voertuig in te voeren, identificeert de Product Selector de meest geschikte Mobil-motorolie. Met de juiste olie profiteren klanten van een potentieel lager brandstofverbruik en een betere bescherming tegen motorslijtage. Behalve motorolie, geeft de Selector ook transmissie-olie, koelmiddel, remvloeistof, stuurbekrachtigingsolie en vet voor de kogellagers aan. De Selector geeft een eerste en een tweede keus aan.

De lancering van de Selector vindt plaats in een periode waarin steeds meer mensen kiezen voor synthetische oliën. De door de Selector opgegeven resultaten zijn afgestemd op de eisen van de autofabrikant, waardoor de selectietool ook OEM goedgekeurde Mobil smeermiddelen aanbeveelt. Mobil heeft een reeks motoroliën ontwikkeld speciaal voor benzine en dieselmotoren in GM voertuigen binnen Europa. Mobil 1 ESP 0W 40 en Mobil Super 3000 Formula G 5W 30 zijn volledig goedgekeurd en voldoen aan alle specifieke eisen van Chevrolet, waardoor ze op de verpakking het Dexos label en handelsmerk mogen dragen.

John Mulder (Redactie AMT)

door John Mulder 18 nov 2011